Cine suntem

NEAMTIU SPEDITION S.R.L

Iata cateva cuvinte despre noi

Prima inregistrare a societatii dateaza din 1993, in Austria, cand in parteneriat cu un investitor austriac, administratorul firmei a pus bazele unei firme de transport marfa. Firma era specializata in transporturi expres ( door to door), livrand in maxim 24 de ore marfuri intre Viena si Bucuresti. In timp societatea si-a diversificat serviciile si aria de acoperire, astfel ca in prezent firma ofera servicii specifice domeniului logistic si transport, activitati derulate de birourile din Viena, Bucuresti si Baia Mare.

Neamtiu Spedition LOGO

Suntem onorati sa ne puneti la incercare

CLIC AICI !NEAMTIU SPEDITION are o  o echipa de oameni dinamici si pasionati care fac toate eforturile pentru a asigura transportul in cele mai bune conditii. Contactati-ne si si vom gasi o solutie la problemele d-voastra de transport.

Transport Intern

Neamtiu Spedition ofera servicii de transport rutier de marfa , atat complet cat si grupaj. De asemenea firma noastra poate sa faca si transporturi speciale (ADR, agabaritice, etc)

Transport International

Firma noastra efectueaza transporturi rutiere internationale in  intreaga Europa.Transportam marfuri cu greutati intre 100 kg si 22 to si volume de pana la 120mc, indiferent de tipul acestora (marfuri generale sau periculoase);
Colaboram pe baza de contract cu numeroase firme de transport international.

Transport Naval

Transportul maritim este varianta optima pentru a transporta un volum mare de marfa de la distante mari. Neamtiu Spedition ofera servicii de transport maritim atat complet cat si grupaj.

Transport Aerian

Pentru a transporta marfa de la mare distanta in timp scurt, cea mai buna optiune este transportul aerian.Neamtiu Spedition cu ajutorul partenerilor din intreaga lume, va poate transporta marfa, rapid si in conditii optime.


Petre Dinu

Am vrut doar sa ofer un “Multumesc” echipei si intregului personal de la Neamtiu Spedition pentru eforturile neobosite depuse de-a lungul timpului, pentru a reusi si noi sa transportam marfa la clientii nostri. Lucram cu Neamtiu Spedition de peste 10 ani si in acest timp am stabilit un parteneriat de mare valoare. Echipa de la Neamtiu Spedition continua sa se adapteze la cerintele mereu în schimbare, la nevoile noastre de servicii de transport specialiale de care avem nevoie pentru clientii nostri.Fata de alti furnizori, cei de la Neamtiu Spedition au capacitatea de-a raspunde solicitarilor noastre, uneori aparent imposibile si sa ne ofere solutii care continua sa fie peste asteptarile noastre.

Va rugam sa transmiteti un “MARE MULTUMESC” intregii echipe de la Neamtiu Spedition.

top